Siinä se sitten pihalla törötti...
Vakuutus, katsastus ja veroasiat olikin tullut hoidettua jo ostotilanteessa, joten niistä ei tarvinnut enää huolehtia.

Auton imurointi onnistui näppärästi vetämällä työmaajohto toisen kerroksen parvekkeen kautta auton katolle ja sieltä auton takaikkunasta sisälle. Auton tekstiilit ja istuimet olivat käsittämättömän hyvässä kunnossa. Vuoden kuluttua tilanne tulee olemaan toinen, ikävä kyllä.

Kesärenkaanraadoista piti päästä eroon. Netistä kaivelin erilasia vaihtoehtoja renkaiden säilytykseen. Lahden rengashotellilta sain hyvän tarjouksen uusista renkaista, säilytyksestä ja renkaiden vaihdosta. Enpä vielä aavistanut, kuinka tärkeä tästä asiakassuhteesta tulisi.

Kaasulaitteet oli tarkastettu Viitamaalla, mutta vesijärjestelmä tarkistutin Lahden Caravanhuollossa. Jätin auton liikkeen pihalle ja noudin sen sieltä seuraavan päivänä. Lasku oli etuistuimella ja puhelimitse sain kattavan opastuksen vesilaitteiden käytöstä. Näppärää. Opastus tuli todella tarpeeseen.

Sitten piti vielä virallistaa suhde kansainväliseen karavaanareiden joukkoon. Liityin SF-Caravan ry:een ja samalla tilasin kansainvälisen leirintäkortin, ICC:n. Saapa nähdä mitä hyötyä näistä kerhoista tulee olemaan...

Tärkeimpänä opettelin myös hillityn arvokkaan karavaanaritervehdyksen, jota olen ahkerasti käyttänyt.